Cannelloni er store pastaruller med lækkert fyld. Du laver
dem nemt af friske lasagneplader fra supermarkedets køledisk. Server gerne
retten med en grøn salat.
Tid: 35 min. Kogetid, tomatsauce: 25 min. Ovntid,
cannelloni: 25 min. Antal personer: 2
#
125 g friske lasagneplader
100 g fetaost
½ dl oliven (uden sten)
125 g hytteost
6 skiver røget skinke (ca. 75 g)
1 spsk dijonsennep
1 dl revet ost efter eget valg
Tomatsauce:
½ løg
2 fed hvidløg
olie til stegning
1 dåse flåede, hakkede tomater (400 g)
1 tsk oregano
½ terning hønsebouillon
salt og friskkværnet peber
*
1. Tomatsauce: Pil og hak løg og hvidløg.
Steg det i olie, uden at det tager farve.
Tilsæt tomat fra dåse, oregano og bouillonterning.
Lad tomatsaucen koge ved svag varme i ca. 25 minutter, til
meget af væden er fordampet.
Smag til med salt og peber.
2. Tænd ovnen på 225 °C.
Skær lasagnepladerne i 6 lige store stykker.
Smuldr fetaosten, og bland den med oliven og hytteost.
3. Læg en skive skinke på hvert stykke lasagneplade, og smør
sennep på skinken.
Top med en skefuld af fetablandingen.
4. Rul lasagnepladerne sammen (stramt) en for en, og læg dem
i et smurt ovnfad.
Hæld tomatsaucen over, og drys med revet ost.
Bag retten i ovnen i ca. 25 minutter.
Tips: Pastarullerne kan laves i god tid og sættes i
køleskabet.
Vent med at hælde tomatsaucen over, til rullerne skal i
ovnen.