2 flûtes
400 g camembert
2 æg
5 spsk fløde
100 g rasp
50 g koldt smør
4 spsk olie
8 spsk solbærsyltetøj
Flutene skæres på skrå i tykke skiver og ristes oven på raclette-grillen.
Camemberten skæres i 1 cm. tykke skiver og anrettes på et fad.
Æggene slås ud og piskes med en gaffel med fløden, og raspen blandes i.
Æggemassen hældes i 6 små skåle, og der sættes en skål ved hver plads.
Smørret hakkes i små klumper og anrettes på en tallerken.
Olien hældes i en lille skål.
Syltetøjet fordeles i 6 små skåle, og der sættes en skål ved hver plads.
Først varmes lidt olie i panden.
Osteskiverne lægges i den varme olie, der hældes lidt æggemasse
henover, og øverst fordeles nogle smørklumper, og det hele steges, til
æggemassen er gylden.
Den stegte camembert spises med flûte og solbærsyltetøj til.