Logo

Broget pastaret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g kogt pasta
350 g kalkunkød, i strimler eller terninger
1 løg
2 spsk olie
2 hvidløgsfed
1 dl bouillon
2 spsk tomatpure
salt og peber
1-2 tsk merian
reven ost

Svits kødterninger og løg kort i olien i en gryde.
Kom finthakket hvidløgsfed i og tilsæt bouillon samt tomatpureen.
Krydr med salt, peber og merian.
Lad blandingen småkoge i 15 minutter.
Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand.
Lad den dryppe af i en sigte.
Kom den i gryden og vend kødblandingen i.
Varm kort og server med reven ost til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.000 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her