(6 personer)
1 lammebov a 2 kg
2 skalotteløg
1 bdt bredbladet persille
5 fed hvidløg
1 knsp. spidskommen
½ dl olie
Salt, peber
15 abrikoser
Garniture:
10 forårsløg
1 lille aubergine
1 lille fast courgette
Concassée af 2 tomater
1 bdt basilikum
1 dl rapsolie
Saft af 1 citron
*
Blend urterne med spidskommen, olie, salt og peber.
Udben lammeboven og fyld den med urter og abrikoser.
Krydr med salt og peber og braiser den ved 150° i 4-5 timer.
Garniture: Gør grønsagerne i stand, pensl med olie, krydr med salt og peber og grill dem.
Pluk basilikum bladene og skær dem groft.
Anret lammeboven med grillede grønsager, tomatconcassée og basilikum på varme tallerkener.
Rør rapsolie og citron sammen og fordel det rundt på tallerkenerne.
Server evt. med nye kartofler og hønsefond.
Ølforslag:
Brøckhouse Rød med en fyldig og letsyrlig smag i fuldendt balance.