Logo

Braiseret kalvetyksteg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Braiseret kalvetyksteg


En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder.

(6 personer)


# Ingredienser

1 kalvetyksteg (ca. 1,2 kg)
½ l bouillon

½ fl rødvin

800 g blandede grove grønsager
- gulerødder

- selleri

- majroer

- porrer

- løg

timiankvist

2 fed hvidløg
olie

salt og peber


* Fremgangsmåde:

Grønsagerne skæres i grove stykker og sauteres i fedtstoffet sammen med hvidløg.
Lægges i en bradepande med folie over.

Kalvetykstegen brunes på alle sider, krydres med salt og peber, og lægges ovenpå
grønsagerne.

Hæld ½ liter bouillon samt rødvinen over stegen i fadet.

Læg evt. et par smørklatter på stegen.

Dækkes med folie og steges i en 200°C varm ovn i 2½ time.

Stegen skæres i skiver og serveres med grønsagerne og skyen som tilbehør.

 

Braiseret kalvetyksteg

 




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.638 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her