Logo

Bradepande æggekage - æggekage i bradepande

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æggekage er en dejlig nem og hurtig ret til aftensmad eller frokost for hele familien. I denne opskrift bages æggene i oven med blandt andet ost og mælk. Let men lækkert.


500 g tomater
1/8 tsk groft salt
evt. lidt oregano

Æggekage
1 tsk hvedemel
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
1 dl mælk
4 æg (str. mellem)
400 g kogte kartofler i tern
200 g Cheasy Revet Ost 13%
Pynt:
Friskklippet purløg.

*

Skyl og tør tomaterne.
Skær et kryds i toppen og drys dem med salt - og et tip er også at drysse med oregano.
Stil tomaterne på en plade med bagepapir eller i et lille ovnfast fad og bag dem midt ovnen sammen med æggekagen.

Æggekage:
Kom hvedemel, salt og peber i en skål.
Rør mælken i lidt efter lidt.
Tilsæt æg og pisk blandingen let sammen.
Vend forsigtigt kartofler og ost i.
Hæld blandingen i et smurt ovnfast fad (ca. 5 x 15 x 27 cm) og bag æggekagen midt i ovnen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 9.900 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her