Logo

Bouillabaisse med rødfisk og havkat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bouillabaisse er en franskinspireret fiskesuppe, der kan laves på mange måder, oftest med skaldyr. Her laves suppen med rødfisk og havkat. retten er perfekt til gæster, måske serveret med et glas vin.


250 g rødfiskefilet uden skind
250 g havkatfilet uden skind
1 løg
2 gulerødder
1-2 porrer
¼ knoldselleri
1-2 fed hvidløg
1 spsk olie
2 kviste timian
1 spsk tomatpuré
1 ½ l fiskebouillon
salt
peber

*

Svits de rensede urter og pillede hvidløg i olien og tilsæt timian og tomatpuré. Spæd med bouillon og lad suppen simre, til urterne er næsten møre. Tilsæt fisken skåret i tern og lad suppen simre ved svag varme, til det hele er mørt - ca. 5 min. Smag til med salt og peber. Servér med flûtes og aïoli.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.628 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her