![Bouillabaisse med rødfisk og havkat Bouillabaisse er en franskinspireret fiskesuppe, der kan laves på mange måder, oftest med skaldyr. Her laves suppen med rødfisk og havkat. retten er perfekt til gæster, måske serveret med et glas vin.](/images/articles/s2/2015/4/23/bouillabaisse-med-rødfisk-og-havkat.jpg)
250 g rødfiskefilet uden skind
250 g havkatfilet uden skind
1 løg
2 gulerødder
1-2 porrer
¼ knoldselleri
1-2 fed hvidløg
1 spsk olie
2 kviste timian
1 spsk tomatpuré
1 ½ l fiskebouillon
salt
peber
*
Svits de rensede urter og pillede hvidløg i olien og tilsæt timian og tomatpuré. Spæd med bouillon og lad suppen simre, til urterne er næsten møre. Tilsæt fisken skåret i tern og lad suppen simre ved svag varme, til det hele er mørt - ca. 5 min. Smag til med salt og peber. Servér med flûtes og aïoli.