Logo

Bornholmsk Lammeryg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvis du vil servere en spændende og lækkert ret for dine gæster i weekenden så prøv denne opskrift på lammeryg. Retten er let at lave og smager fantastisk. Lækker hverdagsmad.


1,5 kg dobbelt lammeryg
1 fed presset hvidløg
Reven skal af 1 citron
½ tsk oregano
Salt
friskkværnet peber
5 tomater
2 auberginer
1 løg
1 dl bouillon

*

Kødet krydres med hvidløg, citronskal, salt, peber og oregano.
Lægges på risten over bradepanden, og brunes ca. 10 minutter ved 225º.
Tomater og auberginer skæres i skiver. Løget skæres i terninger, og grønsagerne lægges i bradepanden under kødet. Bouillonen kommes ved.
Bradepanden stilles igen i ovnen ved 160º i ca. 1 ½ time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.765 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her