Logo

Boller i persillesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Persillesauce er et klassisk dansk hvid sauce som ofte serveres til kød og fisk. Her laves sauces til kødboller. Som tilbehør kan forslås kartofler og en salat. Perfekt til den travle familie.


 


Madopskrift billede


 Fars:
500 g flæskefars
2 tsk salt
¼ tsk peber
1 æg
2 spsk hvedemel
½ dl mælk
 
Sauce:
5 dl vand + 1 hønseboillionterning
½ dl fløde
1 bundt persille
 
Tilbehør: Kogte kartofler

*
 
Fars:
Rør fars med de øvrige ingredienser, lad det stå i køleskabet 1 time.
Kom vandet og terningen i en gryde og bring det i kog.
Form farsen til små boller og kog dem i 15 min.
Tag bollerne op af vandet.
Tilsæt persille og fløde i vandet og bring det i kog.
Jævn saucen og smag til med salt og peber.
Hæld saucen over de kogte boller og server med kartofler til. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.859 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her