Logo

Boeuf Bourguignon 2007

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Boeuf Bourguignon 2007


En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og mere end 11.000 med billeder

(4 personer):


# Ingredienser

½ kg mørt oksekød
75 g røget skinke
½ spsk margarine
¼ tsk salt

1 knsp peber
½ tsk timian
1 fed hvidløg
1½ dl rødvin
1 gulerod

10 små løg

1 spsk hvedemel
75 g champignon


* Fremgangsmåde:

Skær kødet i tern og striml den røgede skinke.

Brun oksekød og skinke i halvdelen af margarinen af et par omgange.

Læg det brunede kød i en gryde.

Krydr med salt, peber og timian.

Knus hvidløget ned i gryden.

Tilsæt vinen og lad gryderetten simre ca. 45 min.

Skræl guleroden og skær den i skiver.

Giv løgene et opkog og pil dem.

Brun dem let i en stegepande.

Lad gulerod og løg koge med i gryden i yderligere 15 min, eller til kødet er mørt.

Rør hvedemelet ud i lidt vand og jævn gryderetten.

Rens champignon og brun dem i resten af margarinen.

Læg dem i gryden og lad dem koge med et øjeblik.

Retten serveres med kogte kartofler.

 




 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.633 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her