Logo

Blomkålskoteletter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Man kan lave koteletter i fad på mange måder- alle har nok deres egen opskrift. Her laves koteletterne, måske noget utraditionelt, med blomkål. Perfekt til aftensmadens med ekstra grøntsager.

 

 

120-170 g fadkoteletter (uden fedtkant)
150 g blomkål
2 ½ dl skummet- eller minimælk
15 g hvedemel
salt og peber
revet muskatnød

*
 
Koteletterne brunes på en varm pande et par minutter på hver side.
Herefter lægges de i et ovnfast fad.
Blomkålene koges let og fordeles over koteletterne.
2 dl af mælken koges op og jævnes med 15 g hvedemel, der er udrørt i ½ dl
mælk. saucen smages til med salt, peber og muskat – og fordeles
derefter over koteletterne.
Retten varmes igennem i en varm ovn ved 200ºC i ca. 10-15 min.
Server med ekstra grønsager til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.391 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her