1 kg kylling, flåes, udbenes og skæres i 2 ½ cm. terninger
8 spsk olie eller ghee
7 store fed hvidløg, knuses i en hvidløgspresser
4 cm. frisk ingefærrod, rives eller hakkes meget fint
2 spsk kasuri methi (tørrede bukkehornsblade )
1 kg tomater, hakkes
3 friske grønne chili, 2 hakkes fint, 1 skæres åben på langs
2 friske røde chili, skæres åben på langs i den ene side
2 tsk garam masala
5 spsk frisk grøn koriander, hakket
Opvarm olien i en stor, svær gryde.
Når olien er gennemvarm, kommes det knuste hvidløg i og brunes let.
Så iblandes kasuri methi og derefter kyllingeterningerne samt halvdelen af den revne eller hakkede ingefærrod.
Steg over middel blus i 7 til 8 min.
Kom så de hakkede grønne chili i sammen med de hakkede tomater, de åbnede chili og 1 ½ tsk salt.
Lad retten koge på lavt blus til kyllingen er mør.
Hvis der er for meget sauce, så tag låget af, skru op for blusset og lad retten koge kraftigt nogle få minutter.
Strø til sidst garam masala i sammen med resten af den revne eller hakkede ingefærrod og de hakkede korianderblade .
Bland det hele grundigt inden retten tages af blusset og serveres.