1 stk Barbecue marineret kalkunbryst i koge-/stegepose ca. 2.000 g
6 courgetter ca. 1500 g
600g kantareller
1 ½ spsk rapsolie
3 spsk hvedemel
3 dl lys bouillon
1 ½ dl fløde 13
revet citronskal og saft efter smag
salt, peber
6 spsk revet parmesanost
Kalkunbrystet optøs i posen ved køleskabstemperatur.
Det optøede kalkunbryst kan tilberedes i ovn eller koges i vand.
Ved tilberedning i ovn:
Enkelte små huller prikkes i stegeposen.
Brystet placeres i et ovnfast fad og sættes i ovnen ved 170°C og steger i
ca. 90 min.
Ved tilberedning i vand:
Kalkunbrystet koges i posen i ca. 110 min.
Ved at tilberede produktet i koge-/stegeposen bevares kalkunbrystets
saftighed og marinadens smag.
Tilbehør:
Courgetterne flækkes og kernerne graves ud med en ske.
Kog dem i letsaltet vand i 2 minutter.
Derefter deles courgetterne i 24 lige store stykker og lægges i et ovnfast fad på den buede side.
Børst svampene rene og lad dem dryppe tørre i en sigte.
Del svampene, hvis de er store og svits dem i olien.
Drys melet over og spæd med bouillon og fløde.
Tilsæt ost og smag til med citron, salt og peber.
Kom kantarelstuvningen i courgetterne og gratiner i ovnen ved 225°C i ca. 10 minutter.
Hertil kan serveres persillekartofler.
Tips: Brug evt. den overskydende saft/marinade fra stegeposen som en let og fedtfattig skysauce.