Kogetid i trykkoger: 25 min.
# Ingredienser
¾ kg oksekød i skiver, oksebov-klump eller mellemskært
3 spsk hvedemel
salt, peber
3 spsk smør eller margarine
2 skivede løg
2 laurbærblade
3 dl vand
evt. kulør
* Tilberedning
Bank kødskiverne let og vend dem i salt- og peberblandet hvedemel.
Brun dem i fedtstoffet i trykkogeren sammen med de skivede løg.
Kom laurbærblade ved og tilsæt halvdelen af væden.
Læg låg på gryden og bring den på tryk.
Lad det stege i 25 min.
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt.
Tag kødet op og kom det i et halvdybt fad.
Hæld resten af vandet i og bring skyen til kogepunktet.
Smag den til med salt og peber og kom evt. kulør i.
Hæld saucen over kødet i fadet.
Kartoffelmos serveres til.