Logo

Baguette med indiskkrydrede sauté skiver

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Baguette med krydrede sautéskiver er en indiskinspireret ret. Retten indeholder blandt andet Sambal Oelek, der er en slags chili der bruges meget i det asiatiske køkken. Serveres med ærten og radiser.

 

250 g sauté skiver af svinefilet, ½ cm tykke
¼ -½ tsk hel eller stødt spidskommen
1 spsk rosiner
1 tsk sambal oelek
½ tsk sukker
½ tsk fint salt
½ spsk olie

⅓ agurk
¼ salat- eller rødløg
4 salatblade
1 lime
1 baguette, ca. 200 g
1 spsk peanut butter

Tilbehør
½ kg ærter i bælg eller sukkerærter
20 radiser

Skær agurk og løg i tynde skiver.

Dryp agurk, løg og salatbladene med 1 spsk limesaft.
Hak spidskommen og rosiner fint.

Kom rosinblandingen i en skål sammen med sambal oelek, sukker og salt.
Dup kødet tørt med køkkenrulle.

Vend kødstykkerne ned i krydderiblandingen.
Varm olie på en pande ved kraftig varme.
Læg sauté skiverne på panden, vend dem straks.

Tag kødet af panden.
Del baguetten på tværs og rist stykkerne på en brødrister.

Flæk dem.
Smør brødene med peanut butter og læg kød, agurk, løg og salatblade imellem brødene.
Servér ærter og radiser til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.088 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her