250 g sauté skiver af svinefilet, ½ cm tykke
¼ -½ tsk hel eller stødt spidskommen
1 spsk rosiner
1 tsk sambal oelek
½ tsk sukker
½ tsk fint salt
½ spsk olie
⅓ agurk
¼ salat- eller rødløg
4 salatblade
1 lime
1 baguette, ca. 200 g
1 spsk peanut butter
Tilbehør
½ kg ærter i bælg eller sukkerærter
20 radiser
Skær agurk og løg i tynde skiver.
Dryp agurk, løg og salatbladene med 1 spsk limesaft.
Hak spidskommen og rosiner fint.
Kom rosinblandingen i en skål sammen med sambal oelek, sukker og salt.
Dup kødet tørt med køkkenrulle.
Vend kødstykkerne ned i krydderiblandingen.
Varm olie på en pande ved kraftig varme.
Læg sauté skiverne på panden, vend dem straks.
Tag kødet af panden.
Del baguetten på tværs og rist stykkerne på en brødrister.
Flæk dem.
Smør brødene med peanut butter og læg kød, agurk, løg og salatblade imellem brødene.
Servér ærter og radiser til.