2 store bagekartofler
Dressing:
1 lille bæger cremefraiche 18 % (200 ml)
eller 100 ml cremefraiche + 100 ml ymer
1 knivspidssalt
¼ tsk mild karry
lidt sukker, opløst i vand
40 g saltede, ristede peanuts
40 g rosiner
2-3 stilke bladselleri
1 sødt æble
Bagekartoflerne bages i ovn eller mikroovn.
Ved brug af mikroovn, sæt da en lille skål vand ind sammen med kartoflerne, så indtørrer de ikke. Først 5 min. ved ca. 1000 W derefter 6-7 min ved ca. 650 W.
De tages ud af ovnen og står tildækket i 5-10 min.
Dressing:
cremefraiche smages til med salt, sukkervand og karry (ikke for meget). Bladsellerien renses og skæres i tynde skiver.
Æblet skrælles og rives groft.
Bladselleri, æble, rosiner og peanuts vendes i dressingen.