Logo

Bagt kartoffel med bladselleri-peanut-dressing i mikroovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

BAgekartofler er et nemt tilbehør til de fleste kødretter. I denne version er der lavet en dressing på bladselleri, æbler, rosiner og peanuts.

 

2 store bagekartofler

Dressing:
1 lille bæger cremefraiche 18 % (200 ml)

eller 100 ml cremefraiche + 100 ml ymer
1 knivspidssalt
¼ tsk mild karry
lidt sukker, opløst i vand
40 g saltede, ristede peanuts
40 g rosiner
2-3 stilke bladselleri
1 sødt æble

Bagekartoflerne bages i ovn eller mikroovn.
Ved brug af mikroovn, sæt da en lille skål vand ind sammen med kartoflerne, så indtørrer de ikke. Først 5 min. ved ca. 1000 W derefter 6-7 min ved ca. 650 W.
De tages ud af ovnen og står tildækket i 5-10 min.

Dressing:
cremefraiche smages til med salt, sukkervand og karry (ikke for meget). Bladsellerien renses og skæres i tynde skiver.
Æblet skrælles og rives groft.
Bladselleri, æble, rosiner og peanuts vendes i dressingen.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (5 stemmer)
Siden er blevet set 6.423 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her