Smager himmelsk både kold og varm. (1 portion) Ingredienser:
Andebryst med det skønneste sprøde tilbehør...
Til 1 person. Arbejdstid:
45 min. Koge/stegetid: 25 min. Ikke fryseegnet.
#
120 g stegt
andebryst
5 g fedtstof til
stegning
salt og peber
Marinade:
1 tsk lys
balsamicoeddike
1 tsk vand
Sukker eller sukrin
efter smag
50 g radiser i
skiver
5 g sesamfrø
150 g sugarsnaps
5 g olie til
stegning
30 g brød
*
Skær skindet fra
andebrystet med en skarp kniv.
Varm fedtstoffet op
på en varm pande.
Steg andebrystet ved
middelvarme i ca. 10-15 minutter på hver side.
Krydr med salt og
peber og hold andebrystet varmt, mens det hviler lidt.
Bland alle
ingredienserne til marinaden sammen.
Kom radiserne i og
lad dem stå og trække i marinaden.
Rist sesamfrø på en
tør pande.
Skær sugarsnaps over
på skrå.
Svits sugarsnaps et
kort øjeblik i olie på en varm pande.
Hæld marinaden fra
radiserne og bland dem sammen med sesamfrø og sugarsnaps.
Skær andebrystet i
tynde skiver og server dem sammen med salaten og brødet.
TIPS: Andebrystet
smager dejligt både kold og varm. Kom appelsinfileter i salaten.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin
Kalorier | | 339 kcal |
Protein | 379 | (43 %) |
Kulhydrat | 249 | (30 %) |
Fedt | 11 9 | (27 %) |
Kostfibre | 3'9 | |