De brunede hakkebøffer med bacon om lægges i et fad med løg
eller tomat på, ost øverst og steges færdige i ovnen.
Til 2 personer. Er du alene så halver portionen.
#
400 g hakket oksekød
salt og peber
4 store skiver mild ost
4 skiver bacon
1 tomat
1 løg
600 g bagekartofler (melede)
*
Store, melede kartofler skæres på pommes frites jern/maskine
eller skæres i skiver og derefter i stænger på 1 cm tykkelse.
Udvandes, aftørres og bages møre i halvvarm friture, så der
dannes en tynd skal.
Form 4 hakkebøffer og sno en skive bacon om.
Drys med salt og peber og steg hurtigt på panden.
Læg dem derefter i
et smurt ovnfast fad.
Læg tomatskiver så
det dækker oven på 2 af bøfferne.
Kom løgskiver så det
dækker på de to andre.
Læg skivet ost på
alle fire bøffer
Bag i ovnen ved 200 °C,
til osten er smeltet og let lysebrun i kanterne.
Ved servering bages de gyldne og sprøde i hed friture,
afdryppes og krydres med salt.
Server med pommes
frites.
Tips: sauce og kogte
kartofler kan selvfølgelig også serveres til.