Logo

Amagergryde 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 store løg, snittet
200 g mager hakket oksekød
1 tsk olie
1 tsk karry
8 kartofler i skiver
¾ l. Vand
1 ½ tsk salt og peber
2 store groft reven gulerødder
300 g snittet hvidkål
100 g pasta i små stykker
 
Olien varmes i en gryde tilsæt karry, løg og oksekød svitses heri.
Kartofler, vand, salt og peber kommes i, koges ved svag varme i 10 min.
Gulerødder, hvidkål og pasta tilsættes, retten koges yderlig ca. 10 min.
Retter jævnes evt. lidt med hvedemel som er udrørt i skummemælk

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (10 stemmer)
Siden er blevet set 4.414 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her