Logo

Aborregryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Aborregryde er hurtig og let måde at lave fisk på til hele familien.

1 kg aborre

salt og friskkværnet peber

4 tomater

3 løg

1 laur­bærblad

1 citron saft af

3 spsk smør eller margarine

klippet persille

Tilbehør: kogte kartofler

*

Rens, udtag og skrab fisken omhyggeligt og fjern gællerne.

Skær fi­sken i tykke skiver og drys dem med salt.

Lad dem ligge 10 minut­ter.

Skær tomater og løg i tykke skiver og læg det lagvis i en gryde med fiskestykkerne.

Drys friskkværnet peber og groft knust laur­bærblad mellem lagene og dryp med en blanding af citronsaft og smeltet smør eller margarine.

Spæd med 1 dl vand.

Læg låg over og lad retten snurre i 12-18 minutter, eller til fisken er mør.

Drys med klippet persille og server kogte kartofler til.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.270 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her