400 g kalkunbryst
100 g hakket kalkunkød
125 g champignon
200 g broccoli
1 æg
1 spsk hvedemel
1 fed hvidløg
salt
peber
1 kg kartofler i både
1 spsk olivenolie
salt
peber
1 lille løg
½ spsk olivenolie
1 dl hvidvin
½ dl bouillon
1 dl kvark 5+
1 tsk Maizena
frisk brøndkarse
*
Hak champignonerne fint, kog broccolien og mos den, bland begge dele i det hakkede kød sammen med æg og hvedemel.
Tilsæt salt og peber og knust hvidløg.
Udben kalkunbrystet og læg det flat på bordet.
Læg fyldet på og rul kødet sammen.
Snør det og steg det i ovnen ved 200ºC i en time.
Pensl et ovnfast fad med olie.
Vask kartoflerne godt og skær dem i både.
Læg dem i fadet og drys med salt og peber.
Dryp ca 1 spsk olie over.
Sættes i ovnen sammen med kalkunen i 40 minutter.
Basilikumssauce:
Hak løget og lad det klare i olien et par minutter.
Hæld hvidvin og bouillon ved og kog det ned i ca 5 minutter.
Tilsæt kvarken, rørt op med Maizena og hæld det i saucen, så den jævner.
Tag den fra varmen og tilsæt krydderurter og blend dem.
Smag til med salt og peber.