Logo

Ørred eller knurhane grillet i folie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 Anden egnet fisk: Makrel, sild, rødfisk, hvilling, fjæsing.

4 hele fisk a 250-300 g

hakket persille

hakket timian

2 stk fennikel

2 fed hvidløg

4 tsk smør

*

Tænd grillen.

Rens og tør fisken godt. Drys salt og peber i bugen.

Læg de friske krydderurter, fennikel i skiver og hvidløg i bugen sammen med 1 tsk smør pr. fisk.

Pak fisken ind i dobbelt alufolie, og grill den i 6-7 min. på hver side ved direkte varme, til kødet løsner sig fra rygbenet.

Server med grøn salat, frisk pasta og sky fra fisken.

Tips: Anden egnet fisk: Makrel, sild, rødfisk, hvilling, fjæsing.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.988 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her