Logo

Ærter på spansk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ærter på spansk

2 løg

900 g ærter, frosne

3 spsk smør

1,5 dl grønsagsbouillon

½ bdt. persille, hakket

½ bdt. purløg, klippet

½ tsk sukker

salt og peber

125 g chorizo

4 æg

 

Pil løgene, og hak dem fint. Lad ærterne tø op.

Varm smørret op på en stor pande, og lad løgene stege heri.

Tilsæt ærterne, når løgene er let brunede, og lad dem stege med under omrøring.

Hæld bouillonen ved og bland krydderurter og sukker i.

Smag til med salt og peber.

Skær pølsen i skiver, og læg disse i kanten af panden.

Bring blandingen i kog, og lad den simre ved svag varme i ca. 5 min.

Slå æggene ud på en underkop et ad gangen, og lad dem forsigtigt glide over på ærterne, uden at blommerne går itu.

Læg om muligt låg på panden, og lad æggene stege, til der har dannet sig et slør på blommerne.

Server ærterne i panden og server brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.407 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her