250 g kinesiske ægnudler
300 g sukkerærter
1 bdt. forårsløg
2 små, milde, grønne chilier
2 spsk sesamolie
250 g cocktailrejer
lys sojasauce og sursød chilisauce, 2 spsk af hver
6 æg
salt
Kog ægnudlerne i saltet vand efter anvisningen på pakken.
Bræk enderne af sukkerærterne, skyl dem, dup dem tørre, og halver dem diagonalt.
Skyl forårsløgene, gør dem i stand, og skær dem i tynde ringe på skrå.
Skyl chilierne, dup dem tørre, og skær dem i fine strimler.
Varm sesamolien op i wokken, og svits forårsløgene heri.
Rør først sukkerærterne og derpå chilistrimlerne i.
Bland til sidst nudlerne i, og lad dem stege med i 3 min.
Kom rejerne i, og krydr med sojasauce og chilisauce.
Skub nudelblandingen i wokken til side, og hæld de sammenpiskede æg ned i midten.
Lad dem stivne under omrøring, og bland dem så med de stegte nudler.