Logo

Årets første hanegal

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

A. Lad en fuldvoksen hanekylling stå og snurre sammen med gulerødder og løg i en terracotta marmite (Römertopf), som er smurt med finthakket spæk.

B. Smag til med hvidløg, og dryp med olivenolie og senere med et glas brændevin eller to..

 

C. Sammen med denne årets første hanekylling serveres et dusin agerhøns, som skal repræsentere årets tolv måneder, 30 spejlæg for dagene i måneden og 30 kulsorte trøfler for nætterne.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.475 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her