Logo

Portvinssauce til fasan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

5 cl portvin
1 dl hvidvin
3 dl fløde

* Tilberedning

Hæld portvinen og hvidvinen i en gryde. 

Lad det koge ind til det halve og hæld så fløden i.
Rør ofte rundt i gryden med piskeriset, og lad saucen koge ind til den er jævn men ikke tyk.

Smag den til med salt og peber og hæld over fasanstykkerne.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.649 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her