Sild på sommerlig
vis - lidt søde, lidt sure og med sprød fennikel og milde rødløg.
Arbejdstid: 15 min.
Kogetid: 10 min. Ikke fryse-egnet (Til 2 personer. Er du alene så halver
portionen.)
#
4 friske
sildefileter
1 dl vand
1 dl eddike
2 spsk sukker
¼ tsk salt
2 hel sort peber
¼ tsk hel sennep
1 lille rødløg
(fintsnittet)
1 fennikel
(fintsnittet)
1 tsk kapers
Tilbehør: rugbrød
*
Klip finnerne af
sildefileterne, krydr dem indvendigt med salt og peber og læg dem i en
sauterpande foret med bagepapir.
Kog en lage af vand,
eddike, sukker og krydderier og tilsæt fintsnittet rødløg og fennikel.
Giv det et opkog og
hæld lage og urter over sildene.
Drys med kapers og
lad retten simre under låg ca. 5 min.
Server sildene
varme, lune eller kolde med rugbrød til.