Hurtig aftensmad på under 20 minutter. Jo, det kan sagtens
lade sig gøre. Du får her opskriften på nem aftensmad, som er let at lave...Velbekomme
Til 4 personer
# Ingredienser
500 g rødspættefileter
1 dl rugmel
2 spsk olie
300 g frosne, optøede hindbær
3 appelsiner
50 g smuttede mandler
4 dl bulgur
* Tilberedning
Kog bulgur som angivet på emballagen og afkøl.
Vend rødspættefileterne i rugmel krydret med salt og peber.
Varm halvdelen af olien på en slip let-pande, og steg
rødspætterne først på den ene side i ca. 3 min.
Tilsæt resten af olien, vend rødspætterne, og steg dem i
yderligere 3 min.
Skær skrællen af appelsinerne, og skær dem i både.
Vend forsigtigt appelsiner, hindbær og mandler med bulgur,
og krydr med salt og peber.
Servér de stegte rødspætter med bulgursalat.
Tips: I stedet for rødspætte kan du anvende ising
eller skrubbe.