Logo

Stegte rødspættefileter med pesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stegte rødspættefileter med pesto

 

Disse meget velsmagende fiskefileter kan også fint laves med skrubbe og ising - lige godt

2 personer. Er du alene så halver portionen.  Arbejdstid: 15-30 min. Samlet tid: 25 min.

 

#

350 g rødspættefileter

1 spsk basilikumpesto

8 basilikumblade

1 spsk olie

salt og sort peber

150 g grønne asparges

 

Pesto:

½ bdt bredbladet persille

1 bdt basilikum

2 dl olie

50 g pinjekerner

80 g parmesan

salt og peber

*

Hak basilikum og persille groft

Kom det i en blender og blend det groft sammen med olie

Rist pinjekerner, og tilsæt kerner og revet parmesanost

Blend det sammen og smag til med salt og peber

 

Lav et lille snit på midten af rødspættefileten, på kødsiden, uden at skære igennem

Læg rødspættefileterne på et stykke bagepapir og smør dem med pesto på begge sider

Læg nogle basilikumsblade på fisken og fold den sammen

Steg fisken på en varm pande i olie eller smør i ca 1 minut på hver side, indtil den er gylden og sprød

Anret fisken med lidt ekstra pesto, dampede grønne asparges og basilikumsblade

 

Tips: Kan også fint laves med skrubbe og ising.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.850 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her