Spar på opvasken, og lav denne dejlige fiskeret med det hele
på en pande.
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Stegetid. 20 min.
#
250 g laksefilet
1 spsk olie
1 løg eller rødløg
400 g kogte kartofler
200 g frosne bønner
2 tsk kapers
1 dl cremefraiche
1 bundt purløg eller 2-3 forårsløg
salt og peber
*
Skær laksen i terninger, og krydr dem med salt og peber.
Pil løget, og hak det fint.
Skær kartoflerne i terninger.
Brun laksestykkerne på en varm pande med olie. Tag dem af
panden.
Steg løgene på laksepanden i 5 min.
Tilsæt kartoflerne. og steg i 5 min.
Tilsæt bønner, krydr med salt og peber, og steg et par min.
mere.
Tilsæt laks og kapers, og varm retten igennem.
Server med cremefraiche og fintsnittet purløg eller forårsløg.
Tips: Du kan også bruge røget laks, der så skal tilsættes
umiddelbart før servering.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin