Ugens
fiskeret er nem at lave og meget velsmagende. þ Prøv den her! Find
flere gode opskrifter her på madABC.dk ...
Arbejdstid:
30 min. Koge/bagetid: ca. 45 min. Fryseegnet. 4 personer
#
4 laksefileter
uden skind (ca. 450 g)
1
pakke hel spinat (450 g)
ca.
½ dl mælk
200
g flødeost naturel
salt
og peber
3 æg
100
g fetaost/salatost (drænet vægt)
8-10
friske lasagneplader
Tilbehør:
blandet grøn salat og brød
*
Skær
laksen i mindre stykker.
Tø
spinaten op i en gryde med varm mælk.
Tag
gryden af varmen, og rør flødeosten i.
Krydr
med lidt salt og peber (husk at osten også salter).
Pisk
æggene sammen, og tilsæt smuldret feta.
Læg
spinatsauce, lasagneplader og laks i lag i et ovnfast fad.
Begynd
med spinatsaucen og slut med et lag æggemasse med feta.
Dæk
fadet til med låg eller stanniol.
Sæt
fadet i ovnen i ca. 40 min. ved 160 °C varmluft.
Bag
uden låg de sidste 10-15 min. til lasagnen er gylden og gennembagt.
Server
evt. med salat og brød til.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin