Logo

Hornfiskefrikasse - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
6 personer. Trykkoger: 4-5 min. - alm.gryde: 10 min.

# Ingredienser

3-4 hornfiskefileter
½ kg kartofler, i tern
2 gulerødder, i skiver
salt
4 dl vand
Smørbolle af: 25 g smør/margarine og 3 spsk hvedemel
1-2 bdt persille, hakket

 

* Tilberedning

Skær fisken i 4-5 cm lange stykker, rul dem og hold dem sammen med kødpinde.
Læg kartofler, gulerødder og fisk i gryden, drys salt på og hæld vandet ved.
Trykkog 4-5 minutter - afkøl hurtigt.
Tag pinden e ud af fisken.
Jævn retten med smørbolle, smag den til evt. med mere salt og tilsæt den hakkede persille.
Server rugbrød til.

Tips: Makrel og sild kan tilberedes på samme måde.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.934 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her