Logo

Bornholmersalat med makrel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bornholmersalat med makrel


Normalt laves bornholmersalat med røgede sild - men makrel (forel) er også meget lækkert - prøv selv


# Ingredienser til bornholmersalat:

1 røget makrel
4 æg
4 spsk mayonnaise
1 mellemstort løg

radiser

purløg

salt og peber
*


Sådan laver du bornholmersalat: 
Kog æggene 10 minutter, køl dem af og pil dem.
Makrellen befries for ben og blandes i en skål sammen med mayonnaisen.
Løget hakkes fint og kommes i.
Æggene hakkes og blandes i og det smages til med salt og peber.

Drys med skivede radiser og purløg.


Fyldet er utrolig fint at bruge i sandwich, men også godt til alt andet brød. (rugbrød osv. )  


Vil du være med til at finde et nyt og godt navn til denne salat, da ægte bornholmersalat jo er med røget sild og ikke makrel.


Skriv dit forslag i kommentarfeltet …




Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 5.236 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her