Nem kyllingesandwich! Tager kun 15 minutter at lave. God til
hele familien. Det skal du bruge til 4 ...personer. Tilberedningstid: 30
minutter
#
ca. 250 g kyllingerester uden skind og ben
2 stilke blegselleri
3 spsk finthakket, syltet agurk
3 spsk finthakkede vandkastanjer (fra ds.). Kan udelades
4 spsk mayonnaise eller cremefraiche
peber fra kværn
2 ds bageklar croissant-dej fra køledisken
4 skiver mild ost
paprika
*
Tænd for ovnen (200 °C).
Hak kyllingekødet fint og bland det med de rensede,
finthakkede blegselleri, agurk, evt. vandkastanjer og mayonnaise eller
cremefraiche.
Smag salaten til. Den skal være ret fast.
3. Tag dejen ud af pakningen og del den i 4 portioner, der
skal være dobbelt så lange som de er brede.
4. Fordel fyldet på den ene halvdel af rektanglerne og fold
den anden halvdel over.
Pres kanterne sammen med en gaffel.
5. Bag de fire »pakker« på en usmurt bageplade eller
bagepapir i ca. 15 min., til de er gyldne.
Læg en skive ost på hver og giv pakkerne endnu 5 min., til
osten begynder at smelte.
Drys med paprika og server straks.