Disse osteagtige, sprøde pinde tilberedes på kun 15 minutter
og er en perfekt madpakkesnack til dig eller børnene.
2 timer ventetid. 10
min forberedelse. 15 min kogetid. 4 portioner
# Ingredienser
250 g flødeost, ved stuetemperatur, hakket
1½ kop strimlet kogt kylling, finthakket
160 g (2 kopper) mexicansk inspireret ost (se Tips)
2 æg
50 g (1/3 kop) almindeligt hvedemel
135 g (1½ kop) tør rasp
Tomatsalsa, til at dyppe
* Tilberedning
Beklæd en 20 cm firkantet form med bagepapir,
så papiret kan hænge ud over to sider.
Læg flødeost, kylling og mexicansk ost i en skål.
Pisk med en ske til det er glat.
Overfør til den forberedte gryde, glat overfladen.
Stil i køleskabet i 1 time eller indtil den er fast.
Vend osteblandingen ud på et skærebræt.
Brug en lang skarp kniv til at skære i stykker på 2 cm x 10
cm.
Stil i fryseren i 1 time.
Pisk æggene let i en skål.
Læg melet på en tallerken og rasp på en separat tallerken.
Arbejd i partier, smid ostestykkerne i melet, derefter i
æggene og
derefter i raspen, pres til det dækker. Stil i fryseren i 1
time.
Spray airfryer-kurven med olie.
Placer en tredjedel af pindene i kurven, så der er plads
til,
at luften kan cirkulere.
Spray med olie.
Kog ved 200 °C, vend og sprøjt igen med olie.
Kog i 4 min eller indtil de er sprøde.
Gentag med de resterende ostestænger.
Server de osteagtige stænger med tomatsalsa til at dyppe.
Tips: Mexicansk inspireret ost er en blanding af
velsmagende og røget chipotle cheddar.
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------