Superhurtig aftensmad med grillet kyllingebryst og årstidens
kartoffelsalat efter din smag. Du bruger kun 20 minutter i køkkenet på denne
sunde opskrift!
Arbejdstid: 20 min.
Marinering: 20 min. Grilltid: 15 min. Ikke fryse-egnet. (4 personer)
#
4 kyllingebryster
med skind
1 usprøjtet citron
1-2 fed hvidløg
1 tsk sort peber
1 spsk olie
Kartoffelsalat:
1 kg kogte nye
kartofler
1 rødløg
2-3 kviste frisk
salvie
2 spsk sherryvineddike
(eller balsamico)
½ tsk Dijonsennep
2 spsk valnøddeolie
(eller olie)
Tilbehør:
4-8 cocktailtomater
*
Rør en marinade af
fintrevet citronskal, citronsaft, knust hvidløg og knust sort peber.
Vend
kyllingebrysterne i marinaden og lad dem trække 20 min.
Rør en dressing af
finthakket rødløg og salvie, vineddike, sennep og olie.
Skær kartoflerne i
skiver eller tern, vend dem i dressingen og smag til med salt og peber.
Tag
kyllingestykkerne op af marinaden og dup dem tørre med køkkenrulle.
Pensl med lidt olie
og steg dem på en varm grill 5-8 min. på hver side.
Server med
kartoffelsalat og grillstegte tomater.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin