Logo

Letsprængt andebrvst med urtemos og peberrod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Letsprængt andebrvst med urtemos og peberrod

 

Prøv at salte og koge et berberiandebryst det smager skønt også som pålæg på rugbrød med en god peberrodssalat.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 35 min. Saltning: 6-8 timer. Kogetid: 25 min.


 

1 berberi andebryst (300 g)

½ liter vand

2 spsk salt

1 tsk sukker

5 sorte peberkorn

1 laurbærblad

1 porre

2-3 gulerødder

200 g knoldselleri

1-2 spsk fintrevet peberrod

salt og peber

Tilbehør: groft rugbrød

*

 

Kog en lage af vand, salt, sukker og krydderier, og køl den helt af.

Læg andebrystet i saltlagen, og stil det i køleskabet i 6-8 timer.

Tag andebrystet op af lagen, og læg det i en gryde med frisk koldt vand (ca. ½ liter).

Giv det et opkog, fjern skum, og tilsæt de rensede urter.

Lad det simre under låg i 15 min.

Tag gryden af varmen, og lad andebrystet trække i lagen.

 

Tag urterne op, og blend dem til en grov mos.

Smag til med fintrevet peberrod, salt og peber.

Skær skindet af andebrystet, og skær kødet i tynde skiver.

Server med grønsagsmos og groft rugbrød.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.613 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her