# Ingredienser:
1 kylling
Marinade:
1 rød chili
2 fed hvidløg
1 citron
1 spsk (oliven)olie
1 tsk timian
½ spsk honning
salt og peber
Serveres med brød.
*
Tilberedning:
Parter kyllingen i 6-8 lige store stykker.
Flæk chilien og fjern kernerne. Snit den fint.
Pil hvidløgene og hak dem groft.
Pres citronen.
Rør chili, hvidløg, citronsaft, olie, timian og honning
sammen.
Læg kyllingestykkerne i et ovnfast fad sammen med marinaden
og lad dem marinere mindst tre timer.
Vend kyllingestykkerne et par gange, så marinaden fordeles
overalt på kyllingestykkerne.
Steg kyllingen i ovnen ved 200°C
i ca. 1 time.
Øs væde fra fadet over kyllingestykkerne et par gange under
stegningen.
Server brød til og dyp det i skyen fra kyllingerne.
...........................................................