Logo

Kylling i karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kylling i karry

 

Kylling i karry er en storfavorit i de fleste hjem. Retten er krydret uden at være stærk, og har en lækker, rund og cremet konsistens. Det er et hit Server denne kylling i karry med jasminris, de smager af mere og dufter skønt i køkkenet. 

4 Personer. 20 minutter.

 

# Ingredienser

4 kyllingebrystfilet

olie

1 spsk karry

salt og peber

1 dl piskefløde

1 dl vand

800 g frossen grønsagsblanding


* Tilberedning

1. Brun kyllingen på begge sider i olie i en stor pande.

2. Drys karry på og vend rundt.

3. Krydr med salt og peber.

4. Kom fløde og vand på panden. Vend rundt.

5. Kom grøntsagerne på og vend rundt.

6. Læg låg på og lad simre i ca. 15 minutter.

7. Kyllingen skal være gennemstegt og grøntsagerne gennemvarme.

8. Smag til med salt og peber og server.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.719 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her