6-8 personer. Trykkoger: 15-20 min. - alm. gryde: ca. 45 min.
# Ingredienser
1 minikalkun (2-3 kg)
50 g smør/margarine
4 skiver bacon, I tern
2-3 løg, i ringe
1 gulerod, i skiver
250 g champignon, i skiver
3 dl hvidvin, tør
1 laurbærblad
½ tsk basilikum
salt, peber
1 dl bouillon (vand + suppetern)
¾ dl piskefløde/cremefraiche
* Tilberedning
Parter kalkunen i serveringsstykker og brun dem i fedtstoffet.
Svits bacon, løg, gulerod og champignon med, når kødet er brunet.
Tilsæt hvidvin og krydderier.
Trykkog 15-20 minutter - afkøl hurtigt.
Tag kødet op og hold det varmt.
Kog skyen igennem med bouillon og fløde.
Server små kogte kartofler og bønner, løse ris eller flûte til.