# Ingredienser
2 andebryster
4 andelår
lidt timian
4 fed hvidløg
400 g små danske kartofler
Hindbærolie/jordnøddeolie der har stået et døgn med friske hindbær i.
1 citron
1 skalotteløg
1 bdt løvstikke
savsmuld til rygning
1 bakke hindbær
* Tilberedning
Andelårene udbenes og krydres godt med salt og peber, marineres med skiver af hvidløg, vasket og plukket timian.
Stilles i køleskab i ca. 12 timer.
Andebrysterne befries for skind og sener, pakkes i film og fryses.
Kan evt. skæres i tern og steges sprøde til drys.
Kartoflerne koges.
Terrine: Andelårene lægges i en gryde med låg og ca. 2 dl vand (til at sætte kogningen i gang, reducerer væk efterhånden).
Andelårene koger i ca. 2 timer, eller til kødet er meget mørt.
Kødet røres til en ensartet masse og smages til og lægges i terrineform med røgede kartofler, stilles på køl med pres på i ca. 3 timer.