Logo

Andeterrine

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

2 andebryster
4 andelår
lidt timian
4 fed hvidløg
400 g små danske kartofler
Hindbærolie/jordnøddeolie der har stået et døgn med friske hindbær i.
1 citron
1 skalotteløg
1 bdt løvstikke
savsmuld til rygning
1 bakke hindbær
 

* Tilberedning

Andelårene udbenes og krydres godt med salt og peber, marineres med skiver af hvidløg, vasket og plukket timian.
Stilles i køleskab i ca. 12 timer.
Andebrysterne befries for skind og sener, pakkes i film og fryses.
Kan evt. skæres i tern og steges sprøde til drys.
Kartoflerne koges.
 

Terrine: Andelårene lægges i en gryde med låg og ca. 2 dl vand (til at sætte kogningen i gang, reducerer væk efterhånden).
Andelårene koger i ca. 2 timer, eller til kødet er meget mørt.
Kødet røres til en ensartet masse og smages til og lægges i terrineform med røgede kartofler, stilles på køl med pres på i ca. 3 timer.



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.485 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her