Logo

Andebryst med sursød sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Andebryst med sursød sauce

 

Se vores lækre opskrifter og få inspiration til sunde og lækre retter. Her kan du søge blandt flere hundrede opskrifter med billede af den færdige ret.

Til 4 personer

#

2 andebryst

1 tsk szechuanpeber

 

Sursød sauce:

1 skalotteløg finthakket

1 spsk vindruekerneolie

1 stjerneanis

1½ dl risvineddike

1 dl ketchup

1 dl vand

½ tsk sambal oelek

25 g sukker

1 spsk Maizena

2 porrer i skiver

100 g bønnespirer

1 bok choy skåret i skiver

 

Tilbehør: kogte jasmin ris

*

Rids andefedtet i et ternet mønster, knus szechuanpeberkornene let, og gnid dem på kødsiden af brystet.

Smør et ovnfast fad let med olie, og læg kødet i med fedtsiden opad.

Steg det i ovnen ved 200 °C i 18 minutter.

 

Sauter løg i olie i en gryde, tilsæt stjerneanis, risvineddike, ketchup, sambal oelek og sukker, lad det koge op, og lad det derefter simre i 3 minutter.

Rør Maizena med lidt vand, rør det i saucen, mens der piskes hele tiden.

Sluk for varmen, tilsæt grønsagerne, og lad det stå i nogle minutter.

Skær andebrystet i skiver, hæld saucen med grønsagerne henover, og server straks med ris til.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 10.187 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her