Logo

Spansk lammebov - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Stegetid i trykkoger: 20 min.

# Ingredienser

1 stor udbenet lammebov
salt, peber
40 g smør
½ dl halvtør hvidvin
½ dl bouillon (evt. fra dåse)
1 laurbærblad
2 røde peberfrugter skåret i store terninger
2 knuste hvidløgsfed

* Tilberedning

Få din slagter til at udbene og snøre lammeboven, så kan du skære pænere skiver af den.
Gnid boven med salt og peber og brun den i fedtstoffet i trykgryden.
Kom de øvrige ingredienser i og luk gryden.
Bring den på tryk og lad lammeboven stege i 20 min.
Tag hurtigt trykket af gryden og jævn evt. retten.
Løse ris eller groft landbrød serveres til.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.711 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her