Logo

Salat med lammefilet og stikkelsbærsalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Beregnet til 4 personer.

# Ingredienser 
2 lammefileter
6 gulerødder
200 g babyspinat
6 abrikoser
1 potte timian
2. spsk extra jomfruolivenolie
Salt, hvid peber
 
Stikkelsbærsalsa:
300 g søde stikkelsbær
4 stilke mynte
1 dl extra extra jomfruolivenolie

* Tilberedning 
Stikkelsbærsalsa: Kør stikkelsbær, mynteblade og olie i en foodprocessor ganske kort. 
Lad salsa'en trække en times tid.
 
Skær gulerødderne i lange stave, sauter dem i olie med timiankvi­ste og krydr med salt og peber.
 
Steg lammefileterne i den samme olie i ca. 5 minutter på hver side.
Lad trække et kvarters tid og skær dem i diagonale skiver.
 
Skyl og tør spinat og rucola godt, men lad bladene være hele.
Skær abrikoserne i grove både.
 
Bland spinat, rucola, abrikoser og gulerødder.
Anret på 4 tallerke­ner og stik skiver af lammefilet "ind" i salaten.
Dryp med stikkels­bær-salsa.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.187 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her