Logo

Nøddegratinerede lammekoteletter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Nøddegratinerede lammekoteletter

 

Lammekoteletterne har fået en sprød panade blandet af nødder, brød krumme og frisk rosmarin "limet" på med en god sennep.

Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 10 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

25 g nødder

1 skive lyst brød uden skorpe

1 kvist rosmarin eller 3 kviste timian

4-6 lammekoteletter

10+10 g smør

1 spsk dijonsennep

 

Tilbehør: kartoffelmos og grønsager

*

 

1. Hak nødder, brød og rosmarin eller timian sammen.

 

2. Brun koteletterne på en pande med smør.

Skru ned for varmen og steg dem 1-2 min. på hver side.

Læg dem i et ovnfast fad.

 

3. Pensl koteletterne med sennep og pres lidt af nøddeblandingen over hver kotelet.

Fordel små smørklatter over og gratiner dem under grillen i ovnen 2-3 min.

 

4. Server fx med kartoffelmos og grønsager.

 

TIPS: Svinekoteletter og kyllingefileter kan tilberedes på samme måde de skal blot steges i henholdsvis 6 og 10 min, før de gratineres.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.340 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her