Logo

Vildsvine- og tranebærfrikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g tranebær
500 g vildsvinekød eller hakket flæsk
2 tsk hakket rosmarin
3 fed knust hvidløg
Reven skal og saft fra 1 citron
6 fintsnittede forårsløg
1 agurk
Groft havsalt, peber
Citronsaft
Bruschetta
Olivenolie
Hvidløg og frisk rosmarin

         
Alle ingredienserne blandes sammen med hånden og dellerne formes.
Steg dellerne i ca. 5 minutter på hver side.
Lav en agurkesalat ved at skære lange strimler af agurken med en
skræller.
Kom skrællerne i en skål og drys salt og citronsaft over.
Lad det stå i fem minutters tid.
Skær det italienske brød i skiver og rist det. dryp lidt olivenolie henover
og gnid hvidløg og salt over.
Kom til sidst agurkesalaten på brødet og læg frikadellerne øverst.
Drys rosmarin henover.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.663 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her