Saucen er fyldt med
løg og peberfrugter og er derfor både sauce og tilbehør på en gang.
2 personer. Er du
alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 15 min.
#
2 svinekoteletter
salt og peber
1-2 peberfrugter
1 løg
1 fed hvidløg
½ spsk olie
2 tsk paprika
1 spsk konc. tomatpuré
2½ dl bouillon
1 dl fløde 9%
1 spsk majsstivelse
Tilbehør: kogte
kartofler eller kartoffelmos
*
Krydr koteletterne
med salt og peber.
Rens peberfrugterne,
og snit dem fint.
Pil løg og hvidløg,
og snit dem fint.
Brun koteletterne på
en varm pande med olie.
Tag dem af panden.
Steg løg, hvidløg og
peberfrugter på panden i ca. 5 min. under omrøring.
Tilsæt paprika,
tomatpuré og bouillon.
Lad det koge
igennem, tilsæt fløde rørt op med majsstivelse, og giv det et opkog.
Smag til med salt og
peber.
Læg koteletterne i saucen,
og lad retten simre i ca. 8 min.
Server med det
valgte tilbehør.