Koldt kogt kød og
kogte grønsager er skønt fyld i pålægssalater. Her er en opskrift med kogt
skinke og stykker af persillerod.
2 personer. Er du
alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min.
#
100 g kogt røget
skinke eller hamburgerryg
1-2 persillerødder
(ca. 100 g)
4 spsk mayonnaise
1 spsk stærk
dijonsennep
2-3 spsk bredbladet
persille
1 spsk fintrevet løg
1 tomat
salt og friskkværnet
peber
2 skiver groft
rugbrød
4 blade grøn salat
Pynt: Hakket
bredbladet persille
*
Skær skinken i små
stykker.
Skræl
persillerødderne, og skær dem i små terninger.
Kog dem i letsaltet
vand i ca. 5 min.
Bland mayonnaise med
sennep, hakket persille, fintrevet løg, persillerødder og skinke.
Smag til med salt og
peber.
Anret skinkesalaten
på rugbrødskiver med grøn salat og tomatbåde.
Pynt med persille.
TIPS: Hvis du har en
rest kogte persillerødder, kan du skære dem i små stykker til salaten.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin