Logo

Skinkepiroger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
1 ½ dl mælk
25 g gær
75 g margarine
400 g safir hvedemel
½ tsk salt
1 æg
 
Fyld:
100 g røget skinke eller filet
3 hårdkogte æg
85 g flødeost
1 tsk fransk sennep
1 spsk klippet purløg
 
Mælken lunes og gæren smuldres i.
Margarinen smuldres i melet.
Mælk, salt og æg tilsættes og dejen æltes sammen.
Dejen stilles til hævning et lunt sted i ¾ time.
Skinken og æg hakkes og røres sammen med resten af fyldet.
Dejen slås ned og deles i to.
Udrulles tyndt og udskæres efter en tallerken 12-15 cm. i diameter.
Ca. ½ spsk fyld lægges på hver cirkel.
Kanterne pensles med æg, foldes over hinanden og trykkes sammen, brug
evt. en gaffel.
Piroggerne stilles på plade med sammenføjningerne opad.
Efterhæver ca. 10 minutter.
Bagetid 15–20 minutter ved 225ºC.
Serveres som frokost eller natmad.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.296 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her