Logo

Søbekål - Svøbekål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ kg letsaltet flæsk
2 l vand.
200 g grønkål
evt. lidt rismel eller byggryn

Flæsket koges i mørt i vandet.
Grønkålen ribbes, vaskes og kommes i kogende vand, hvor det koges i ca. 10 min.
Kålen hakkes og kommes i suppen.
Flæsket tages op og kan spises til enten varmt eller koldt.
Suppen kan jævnes med lidt rismel eller byggryn der koges med i suppen.

 

Skal suppen spises Skærtorsdag, skal der foruden grønkålen, tilsættes 8 andre slags grønt fx: hvidkål, rødkål, porre, kørvel, kommen, syre, løvetand, brændenælde, persille, gavl (skvalderkål) ...

  


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.509 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her